Huisartsenpraktijk Broekhuyse
Barneveldseweg 11 D 6741 LH
Lunteren

Bijzondere spreekuren

Diabetes Mellitus

Voor Diabetes Mellitus patienten houdt Marianne Hulleman, praktijkondersteuner, op maandag en dinsdag een speciaal spreekuur. Wilt u een extra suikercontrole? Dan kunt u dat altijd tussendoor aanvragen bij de assistente.

https://www.thuisarts.nl/diabetes-mellitus/ik-heb-diabetes-type-2

Hypertensie/Cardiovasculair Risicomanagement

Voor mensen met een verhoogd cardio-vasculair risico, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, doorgemaakt CVA, hartinfarct, en boezemfibrilleren , ook uitgevoerd door de praktijkverpleegkundige Marianne Hulleman. Uw bloeddruk, gewicht, leefstijl, cholesterol en eventueel uw vaatdoorbloeding wordt dan gecontroleerd. De POH kan u ook verwijzen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), voor mensen met extreem overgewicht ( https://www.loketgezondleven.nl/zorgstelsel/gecombineerde-leefstijlinterventie/aanbod-GLI-in-Nederland )

https://www.thuisarts.nl/hoge-bloeddruk

 

 

Wrattenspreekuur

LET OP: ivm vakantie is er in augustus geen wrattenspreekuur .
Stikstof behandeling :  de 1e maandag van de maand  op afspraak (ivm corona spreiden wij de patientencontacten).
https://www.thuisarts.nl/wratten/ik-heb-last-van-wratten

Astma/COPD-spreekuur en STOPPEN MET ROKEN

Op maandag en dinsdag, door Marianne Hulleman. Longfunctieonderzoek en medicatie-advies. Stoppen met roken programma: vergoed door de zorgverzekeraar mits u enkele gesprekken met de praktijkverpleegkundige heeft als ondersteuning voor uw stoppen met roken. Ivm corona zullen de longfunctie onderzoeken tijdelijk uitgesteld worden. ( https://www.thuisarts.nl/stoppen-met-roken )

POH-GGZ

Voor mensen met psychische klachten, stress, werkgerelateerde spanningen, zorgen binnen het gezin, hebben wij een spreekuur met een gespecialiseerd psychiatrisch verpleegkundige. Michiel Kort houdt elke maandag spreekuur om u te ondersteunen. Wij kunnen daarnaast gebruiken maken van de online GGZ module “Therapieland”. Zijn de zorgvragen wat complexer, of vraagt het langere tijd begeleiding, dan kunt u verwezen worden naar een eerstelijnspsycholoog of bijvoorbeeld de gespecialiseerde GGZ.

https://www.thuisarts.nl/hulp-bij-psychische-klachten-bij-volwassenen/ben-ik-psychisch-wel-fit-hoe-word-ik-psychisch-fitter

Ouderenzorg

Ouderen wonen steeds langer thuis, met soms ingewikkelde problemen: verlies van gezondheid, kwetsbaarder worden, minder steun van de omgeving. De laatste jaren hebben wij veel geinvesteerd in aandacht en zorg voor kwetsbare ouderen. Hierbij proberen we samen met de patient, de familie en andere gezondheidswerkers in het veld de zorg zo goed mogelijk te organiseren. Heeft u zelf of uw familie vragen of zorgen, informeert u dan eens bij de praktijk.

Door vertrek van onze praktijkverpleegkundige Geeske Verdaasdonk is er momenteel GEEN poh-ouderenzorg.  U kunt voor vragen over u zelf of  als kinderen vragen en zorgen over uw ouders , een afspraak maken met de huisarts voor een orienterend gesprek.

https://www.thuisarts.nl/dementie